Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen
Och som vanligt lägger jag inte ner någon tid på fotograferingen och inte heller någon som helst redigering men tycker de blev himla bra ändå med en vanlig simpel digitalkamera
Köttfärssåsen blir något lösare i konsistensen än på bilden men jag fick ta bort lite vätska inför fotograferingen för att inte dölja pastan helt i sås
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke. Gör egen marinad om du vill, men jag använde en påse av Santa Marias vitlök&örter marinad som var kvar från grillsäsongen
En hektisk dag, Hanna har bal, äntligen har den här dagen kommit. Vi träffade vår frisör Kristin på salongen och hon fixade håret på Hanna och Isabel, Hanna fick en otroligt vacker uppsättning och Isabel fick vackra lockar
Fotograferingen igår gick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man in i det och då är det jätteroligt
Någon gång har jag gjort en tallrik, konstaterat att den under fotograferingen har kallnat och istället ställt in den kylen och varit tvungen att lägga upp på nytt
Jag skalade och förkokade 5-6 potatisar. Skivade dem. Smorde en form med rent SMÖR. Lade i broccolin. Sedan rörde jag samman allt, matlagnings grädde kryddor,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.