Täck med ett lager av riven västerbottenost. Det är enklare att intala gästerna att det är rustikt med tjocka kanter och att man ska ta reda på allt som man berikats med
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focacciamed soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Späd med ljummen mjölk och vatten och rör om så att jästen löser sig. Olja en långpanna med olivolja. Till sätt olja, salt och de båda mjölsorterna och arbeta ihop till en smidig, men ganska lös deg
testade jag focacciaoch det smakar precis som om det kom från en vanlig ugn, det fick t. Däremot är jag lite småimpad över det här med att man kan baka bröd
Smörj en långpanna med olivolja och vräk ut degen och tryck ut den så hela långpannan täcks. Tryck till degen med fingertopparna så det blir små gropar jämnt fördelade över degen
Och så bakade jag focaccia till det. Det enda jag ändrar är att jag steker löken mjuk innan jag toppar brödet med den, på så vis undviker jag att den bränns, och så blir den mjuk och söt i stället
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.