Nu är jag tillbaka i Sverige efter en helt fantastisk smekmånad och ett magiskt bröllop. Givetvis kommer jag dela med mig av båda till er, så snart alla bilder är klara, men först tänkte jag passa på att kicka igång den här veckan med ett nytt recept och en tävling
Place the chocolate chips and coconut oil in a microwave safe measuring cup or bowl. Microwave the chocolate in 30 second intervals until melted (stir between each interval) should take about 90 seconds depending on your microwave
FOR THE PESTO. Add basil, pine nuts, parmesan and lemon juice to a food processor. Pulse for 30 seconds, or until everything begins to break up and combine
Det här är ett vegetariskt mål som jag tycker vi ska fira vårens sena ankomst med. Äntligen känns vinden lite varmare och fångelsången hörs lite starkare
If it floats to the surface within a couple of minutes, you’ve got an active starter. Mix 3 tablespoons (30 grams) lukewarm water (about 80 to 90˚F) with 1 teaspoon raw honey
Let it cook until it floats to the top of the pot, about 3-5 minutes, then it is ready. Trots att våren har kommit till Sverige, i alla fall meteorologisk vår, dröjer det ytterligare en månad eller två tills man kan börja köpa vårens primörer i matbutiker
Så toppar du glassen enkelt och gott. Glass är gott men glass med rätt tillbehör är ännu godare Kolla in hur du kan pimpa glassen så den går från god till godast, det är enkelt och ofta har du ingredienserna hemma
Heat the oil in a 6-quart Dutch oven over high heat. Add the oxtail (or beef shoulder) in a single layer (work in batches, if necessary to avoid crowding the pan), and sear until the undersides are brown (do not turn)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.