Krydda med salt, peppar och ingefära runt om. Men en hel bit fläsk som man kör rätt länge i ugnen kan slå en fläskfile med hästlängder om jag får bestämma
Mal i pepparn och smaka av med salt. Massor med nymalen svartpeppar. Superenkel, krämig och riktigt god… haha precis som om MOI skulle göra nått äckligt
Krydda fläskytterfilénmed liiite salt, vitpeppar samt örtkryddor genom att gnida in kryddorna. Linda baconskivorna runtom hela fläskytterfilénoch lägg sedan i formen
Smaka av med salt och cayennepeppar. Ta inte med bottensatsen. Klyftpotatis. I en annan kastrull, koka ihop vin, vinäger, dragonstjälkar och schalottenlökar
Mixa dem sedan med grädde och smör och krydda med salt och peppar. Klyftpotatis. Rydbergs nya extrakryddade bearnaisesås var riktigt god, och passade perfekt till
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.