Skiva karrén tunt och lägg upp med potatisen, äpplena, bbq-såsen ochrödlöken. Koka upp en kastrull med vatten och lägg ner rödlöken i det kokande vattnet
Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Du kommer inte använda all rödlök i detta recept, men det är supergott till massa annat också (och dessutom blir löken så vackert rosa - man äter ju med ögat också)
Pulled pork som fått stå i ugnen hela natten och riktigt gotta till sig, serverat med hemkokt tomat- och chilisås, hickory, riven ost, grönsallad med avocado och så den här krämiga lite sötsyrliga cole slawen på rödkål ochäpple
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Putsa fläskytterfilén. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Milton tänker mera på att samla till vinterförrådet och plockar äpplen som sedan skal bli sylt tillsammans med plommon, lilla minigrisen Timon äter upp de som inte går att använda
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt medfläskytterfilé i en smakrik sås. Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.