Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Vispaihop allt tillsåsen, finhacka de soltorkade tomaterna och lägg i
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Detta recept på Kycklingfinns sen tidigare på bloggen, passade fint nu i LCHF tider… wokade snabbt litegrönsakertill samt rörde ihop en Myntasås
Tre sådana hade viiallafallliggande, och eftersom vi redan ätitkyckling två gånger denna veckan skulle jag försöka vara litekreativmed den där stackars fläskytterfilén nu
Blanda ut med köttet och ställ åt sidan att marinera. Smaka av med salt. Tillsätt och rör iäggvita, maizena, salt, vitvinsvinäger, hoisinsås samt sesamolja
IngredienserPortioner. 4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalenvitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokadegrönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (imindrebitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalenvitpeppar Lägg tilliinköpslistan
Såsen rörde jag ihop av philadelphiaost, creme fraiche och fiskfond som jag slog över formen. Minimalarbetsinsats då jag bara fyllde en form med frysta grönsaker, toppade med laxkuber kryddade medchiliflakes och citronpeppar
Jag fickutmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igångdirekt, resultatet vart två tillbehör en krämigsås och krispigachips som serverades till en läckert grillad lax
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något. Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammansmed lök och vitlöki fettet från baconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.