Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Något som är mysigt att göra hemma på dagarna med Felicia är att baka och hon tycker att det är roligt att vara med i köket och hjälpa mamma från sin stol som jag har ställt vid köksbänken då
Det blev en härligt saftig sockerkaka fylld med kanel och äppplen, kan inte bli smarrigare liksom. Hade lite creme fraiche i kylen som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med, vad vore då inte bättre än att passa på att baka med det
Servera med rotfrukterna och kanske en fräsch sallad. Hittade ett recept med Kelda Middagspanna, var tvungen å testa då det faktiskt lät smarrigt & det var riktigt gott
Förslut och förvara svalt. Skala och tärna 1 kg äpplen. Finhacka 1 gul lök och 4 cm ingefära. Lägg hacket i en kastrull tillsammans med 1½ dl äppelcidervinäger, ½ g saffran, 2 msk gula senapsfrön och 4 dl socker
Skala och kärna ur äpplena och mixa med stavmixer. Rör i äppelblandningen, kokosoljan, äggen och eventuellt lite vatten, så att smeten får rätt konsistens
Medan detta puttrar så bankar du ut fläskkotletterna. benfria fläskkotletter. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.