-). Ner medpaprika och småputtra cirka fem minuter. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Krydda medpaprikapulver, curry, salt och peppar. Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. När osten smält kan du lägga i köttetHacka lök och paprika, bryn och lägg över i grytan
Bryn fläskfilén i en gryta och krydda med salt och peppar. Skär paprikan och champinjonerna i bitar. Lägg i löken, paprikan, champinjonerna och fräs lite till
Smaka av med lite salt från kvarn. Vid behov reder du av grytan med lite majsmjöl. 600g Fläskfilé3msk Smör, osaltat½st Gul lök, finhackad4msk Röd currypasta3dl Kokosmjölk3dl Wokgrönsaker (ja,det blev på burk denna gång)Alternativt tar du färsk röd & grön paprika, strimlade sockerärtor, minimajs och vattenkastanjer½st Lime, saften avLite salt från kvarnNågra droppar Tabasco3dl Jasminris6dl Vatten½tsk Salt2tsk Maizena majsmjöl utrört i 2tsk vattenFärsk korianderSåhär kan man göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.