Middag

Middag

Benjamins grymma burgare

Benjamins grymma burgare

ca 600 g nötfärs, gärna högrevsfärs 4 hamburgerbröd, brioche eller potato bun 1 dl majonnäs 2 msk dijonsenap citronsaft 2 saltgurkor 1 silverlök 4 skivor cheddarost (rejäla skivor) salt svartpeppar
Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås

Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram fläskfilé(er) 400 gram pasta , Tagliatelle 10 st champinjoner 2 msk oxfond , Touch of Taste, med rödvin 2 dl mellangrädde 2 dl vatten 2 msk senap , fransk 2 st vitlöksklyfta(or) 1 msk gräslök , finhackad Köp receptet