Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins ochcouscoussalladmed chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver
Koka upp vatten tillsammans med buljongtärning och smör. Avsluta med några varv med pepparkvarnen. Det här blir riktigt gott och passar bra på buffébordet eller till exempel till grillat
Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Lägg korvbitar, champinjonskivor och den strimlade paprikan i en stekpanna tillsammans med lite olja och fräs en stund tills allt har fått lite färg
Häll ner pumpafrön och grönkål i skålen och blanda allt med couscousen. Stek skivor av halloumin i olivolja, salta och peppra och lägg dem på couscoussalladen
Lägg ner spetten i formen med buljong och vänd dem däri. Koka upp alla ingredienser till buljongen och häll över den i en vid form så att den svalnar fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.