Börja med att finhacka schalottenlöken, tag en liten kastrull. Bearnaise sås är faktiskt nyttigt. Lägg ner schalottenlöken, torkad dragon samt vinäger och låt koka samman på medelvärme tills halva vätskan är kvar
Ni får ha överseende med bilden, lite darrig på handen efter allt vispande. Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt
Häll av vattnet från pastan och blanda ner den i såsen, sväng runt och toppa med hackade valnötter. 1400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne eller liknande rörpasta svartpeppar och salt 3 dl grädde 100 g gorgonzola 1 dl skalade valnötter olja, att steka iBörja med att strimla ner fläskfilén i centimetertjocka skivor
Smaka av med salt och peppar och servera med pasta och parmesanost. Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidor tills det fått fin färg
Vispa gulorna pösigt med elvisp. Smaka av med resterande ingredienser. TipsOm du vill ha en magrare sås kan du smaksätta lätt crème fraiche med dragon, salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Sätt en kastrull på spisen på mellanvärme. Lägg i alla ingredienser utom ägg och smör och koka tills det knappt finns vätska kvar i kastrullen
Fräs köttet och sparrisen i samma panna som baconfettet tillsammans med salt, peppar, smör, vitlök och timjan tills köttet fått fin färg och är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.