Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedanblandningen över köttet. Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form
Alla-hjärtansdagidag så jag vill börja med attönska er en riktigt trevlig sådan. En rätt som jag gjorde för nån helg sedan är dennagodafläskfilégratäng
=´( Längtar nu efter positiva och glada händelser och nyheter, nåt härligt att se fram emot. Mycket känns bara urk just nu och jag vill baradra täcket över huvudet och isolera mig
Det är ju ingen hemlighet attjagälskarattlagamat i ugn, gratänger som mankanförbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kanvarabland det bästa som finns
Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedanblandningen över köttet. Vispa ur stekpannan med grädden och tillsätt sedankantarellosten, buljongtärningen, paprikapulvret och ev
Strimla och stek köttet. Salta och peppra. Strimlapaprika och purjolök och stek mjuk en liten stund. Lägg spenaten på köttet och därefter paprika och purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.