Eftersom vi skulle äta vår fläskfilémed en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesisk dippsås som han visste fanns i Lisas bok "Det godaste jag vet"
Putsa fläskfilén vid behov. Servera med klyftpotatisar och en sallad. Hetta upp en stekpanna med olja i. En enkel salladmedsalladsblad, tomat, gurka, fetaost och melonkärnor passar utmärkt till
Putsa fläskfilén och skär ett snitt längs med file´n men ej helt igenom. Servera med en god sallad. Har helt enkelt haft fullt upp med diverse roliga saker
och vi körde salladmed mer saker i. Krydda ev med lite grillkrydda. Jag och pappan kör lite gi/Lchf inspirerat just nu så sonen fick pommes till och en egen sallad
Köttet blev fläskfilé som marinerades i tabasco chipotle (rökigt) och whisky. Så se till att fixa salladen och duka bordet medan potatisen bakas och köttet marineras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.