Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. 700 g fläskfilé. 700 g fläskfilé smör och neutral olja att steka i salt och peppar
Fläskfilé. Salta, peppra och bryn fläskfilén i smör. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé 1 tsk salt 1 krm peppar smör till stekning 300 g körsbärs- eller plommontomat på kvist 2 msk olja
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfiléfrån rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Lägg på fläskfilén och häll över marinaden från köttet. Madeléne kallar det Grekisk Pytt på sin blogg men jag tycker att det blev en blandning av smaker från hela världen
Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. 0,5 kg fläskfilé, i bitar. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.