Flädermoussetårta med jordgubbar och flädergelé
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl sötmandel (ca 100 g)
  • 3 äggvitor
  • 1/2 l jordgubbar
  • smör till formen
  • 2 gelatinblad
  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • 1/2 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 citron Flädergelé:
  • 3 gelatinblad
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • 1 msk färskpressad citronjuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.