Flädergravad lax med sallad och vinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g skinn och benfri laxfilé
  • som varit fryst minst 3 dygn
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk grovmald vitpeppar
  • ½ dl koncentrerad flädersaft
  • 2 msk okryddat brännvin
  • eller vodka
  • 300 g kokt kall potatis
  • ½ knippa dill
  • ca
  • 175 g blandade salladsblad
  •  
  • Vinägrett
  • 3 msk flädervinäger
  • se recept i matklubben
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl rapsolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • Gräslöksblommor eller fläderblommor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.