Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Mixa allt i matberedare, forma till bullar och lägg bullarna på en tallrik. Men om jag fortsätter att servera detta 15ggr till så kanske hon vänjer sig
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord och klä in en stor pajform med degen. Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
I med dem i oljesmord form med snittytorna uppåt och toppade med mer olja och flingsalt. Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Forma till biffar och vänd i sesamfrön. I kväll blev det biffar på menyn, igen. Detta kan vara lite kladdigt så ibland är det lättare att vända en klick kycklingsmet i sesamfröna innan du formar till biffar
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Amaranthgröten i sig själv är nämligen inte så upphetsande, nästan med en liten bitter anstrykning. Det finns så otroligt många roliga flingor och gryner som man kan koka gröt på, så inte behöver frukosten bli enahanda och långtråkig inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.