Gör jag en "helg" fisksoppa så brukar jag ha i både torsk och lax och även musslor men det här blev en "mitt i veckan" soppa som fick bli lite enklare helt enkelt
Fisksoppa. Aioli. Fisksoppa. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska tillaga aiolin. Det här är ett grundrecept på aioli, så du kan även smaksätta aiolin med vad du tycker är gott till den här soppan
Dels en gammal favorit, min hemgjorda majonnäs. Aioli med mycket smak av vitlök använder jag ofta till grillat, skaldjur, fisk, ägg, avocado eller till en sallad
Fisksoppa kan ju varieras på en del olika sätt. Server med en klick aioli och en bit focaccia. Själv tycker jag det är godast när den görs med tomater hellre än grädde
Såser & dressingar. När det kommer till middagsmaten idag så får sambon stå för både inköp, planering och tillagning av den eftersom jag inte ska vara hemma, men till er andra tänkte jag bjuda fisksoppa
Jag tycker att de är godast tillsammans med vitlöksbröd med örter och min hemgjordaaioli. Jag har tidigare trott att aioli var svårt att göra själv, men det går superlätt och snabbt, så testa gärna mitt recept, och åk till Fjäderholmarna om du är i Stockholm på sommaren, det är underbart där
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.