Fisksoppa
Dennis Mat
Dennis Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 personer
  • 500 g laxfilé
  • 400 g hälleflundrafilé
  • 500 g torskfile
  • 1 kg räkor med skal
  • 1 pkt crabbsticks
  • 2 paprikor (röd eller gul)
  • 1 zucchini
  • 3 gula lökar
  • 1 fänkål
  • 4 st tomater
  • 1 kruka dill
  • 1 kg krossade tomater
  • 5 dl vispgrädde
  • 5 dl vitt vin
  • 1/3 dl congnac
  • 1,5 l vatten
  • 1 dl tomatpuré
  • 2 st morötter
  • timjan
  • 8 st vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • paprikapulver
  • chilipeppar
  • 1/2 dl pressad citron
  • Fisk och crabbsticks
  • 2 pkt saffran

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.