Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar medcitronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Börja med att röra ihop Gräslöksyoghurten. Vispa upp ägget lätt för hand med lite lite salt, spä ut det eventuellt med lite vatten
Citronkrämmed grädde, hallon och havrecrunch. Smaksätt med lite kardemumma eller vanilj. Citronkräm. Varva citronkräm, grädde, hallon och havrecrunch i portionsglas precis innan servering
Hemmgjorda fiskpinnar serverade med kall dillsås och perfekt ugnsrostad potatis, MUMSFILIBABA. Det är även supergott att servera fisken med stuvad spenat
Fiskpinnar och remouladsås serveras förstås med kokt potatis och gröna ärter. Fiskpinnar. Eller med mer fisk, frasig panering utanpå, lite oformliga och kanske lite brända i kanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.