Smeta sen röran på brödet och rulla ihop. Dela i två delar. 1 kokt potatis. 1½ burk tonfisk. 11 msk sweet chilisås. 1Basilika. 11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök. Jag tog med mig den maträtten inimitt eget kök när jag flyttade hemifrån och jag åt det ganska ofta tills jag började äta LCHF-kost
Fyllningen kan också varierasi det oändliga. Strimla laxen och strö över brödet. Rulla samman till fasta rullar och förvara dem i en plastpåse i kylen fram tillserveringen
Till det blev det hemmagjorda fiskpinnar. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilkenfisk man själv vill
Fyllning. Tinakycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikanfint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.