En vardagsrätt som serveras med ris, pressad potatis eller potatismos och en skön sallad till. 600 gram färsk eller fryst torsk, sej, kolja eller rödspätta
Enkel fiskgratäng med tomat (4-6 port. Ett snabbt middagstips kommer här. En riktigt lättlagad gratäng med torsk, tomatgrädde och ost, bara att blanda ihop och grädda
Fiskgratäng utan potatis, går det. Fiskgratäng. Fiskgratäng. Nu är det dagas att sätta igång ugnen på 175 grader, under tiden den blir varm, monterar vi ihop fiskgratängen
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Låt såsen sjuda 3 minuter under omrörning. Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fiskfiléerna i bitar och lägg dem i en smord ugnssäker form
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och koka potatisarna (under tiden som de kokar så gör du såsen). Det blev en skramling av vad som fanns i kyl och frys och det hela utmynnade i en väldigt god fiskgratäng med en gul- och grönprickig krämig sås
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.