Man tager det man tycker om, och eftersom jag gillar Kallsupen och Aalborg jubileums så har min smakavdill och koriander, medan Tommy är mera förtjust i en uns lakrits så då har han anis istället
Här är en fiskgratäng jag gör lite då och då. Detta går att göra med vilken ost som helst egentligen. lite annan smak broccolimos (gott även att blanda båda)
Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar. Häll upp allt i en skål eller burk och låt sillen stå kallt i något dygn så att smakerna binds samman
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smakaavmed saften från citron. Fiskgratängmed räkor och dill. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratäng till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.