Fiskgratäng med saffrans och vitvinssås och fänkålssallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g sejfiléer
  • 300 g lubbfilé
  •  
  • Duchessemos
  • 8 potatisar
  • mjölig sort
  • 2 äggulor
  • 2 msk rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm muskotnöt
  • malen
  •  
  • Saffranssås
  • 2 dl fiskfond
  • eller buljong (ej koncentrat)
  • 1 gul lök
  • hackad
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk rapsolja
  • 1 påse saffran
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta
  • finhackad
  • 2 dl vitt vin
  •  
  • Fänkålssallad
  • 1 citron
  • saft och skal
  • 8 crostini
  • 1 fänkål
  • hel
  • liten
  • 1 dl dill
  • färsk
  • grovhackad
  • 1 msk olivolja
  • 4 msk parmesanost
  • hyvlad
  • 200 g räkor
  • skalade
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.