Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt paneradfisk. Det är ju så gott med den saftigafiskeni det frasiga spröda höljet
Nu när jag är sjukskriven efter minoperation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och JamielOliver´smatlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka paneradfisk och fiskpinnar. ”Mamma tror att vidriverpizzeria” sa Danieltill Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja
salt och citronpeppar. Vispa äggen lätt. Vänd filéerna först i mjölet, sedan äggvispet. Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéernai det
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. basilika. Tillservering. Skär en djup skåra iskivorna och lägg inparmaskinka och basilika
Paneradfisk funkar alltid, jag gillar den knapriga ytan. Numera är ju fisk vardagsmat hemma hos oss, jag har gått från att mer eller mindre avsky fisktill att tycka det är riktigt gott
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.