En skomakarlåda är en skiva stekt biff som serveras medpotatismos och sås, normalt sett serveras tillbehör i form av tärnad bacon och bitar av purjolök som läggs på biffen
Dela fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i grytan. Servera med couscous. Blanda samman allt och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5-10 minuter. 400 g fiskfilé
Skala och sätt på potatis till moset. Gör färdigt potatismosetmed mjölk, smör och kryddor. Mixa sedan ihop linser, ris, stekt lök och potatis tillsammans med kryddorna till en lagom tjock smet
Lägg strömmingen på skärbrädan med köttsidan upp och salta och strö på lite citronpeppar. Servera strömmingen varm, ljummen eller kall till kokt potatis eller potatismos
Häromdagen gjorde jag en riktigt god lax med smak av curry som jag serverade på en grönsaksbädd kombinerad med halloumiost, och jag orkade knappt äta hälften så mycket som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.