Fiskdolmar med thaismak
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 savoykålshuvud
  • 400 g torsk (djupfryst 'block')
  • 2-3 stora champinjoner eller annan svamp
  • 1-2 salladslökar
  • ½ röd chili (utan kärnor)
  • ½ lime
  • rivet skal & saft
  • 1 tsk riven
  • färsk ingefära
  • 2-3 msk räkpasta
  • 1 msk fish sauce
  • 1 ägg
  • 2 msk grädde
  • ½ dl vatten
  • ½ dl torrt
  • vitt vin
  • 1 msk hummerfond
  • 1 tsk limesaft
  • 2-3 msk flytande honung
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Ljus redning (Maizena)
  • Ev japansk soya

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.