Fiskdoftande strimlor av fläskfilé (Yuxiang rousi)
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g fläskfilé
  • 2 + 2 tsk kinesiskt risvin eller torr sherry
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 1 krm salt
  • 1 msk potatismjöl
  • 4 torkade skogsöron (kinesisk svamp)
  • ½ grön paprika
  • 50 g bambuskott
  • 1 salladslök
  • 2 cm färsk ingefära
  • 3 vitlöksklyftor
  • 3 msk rapsolja
  • 1½ msk chilibönpasta
  • 2 tsk risvinäger
  • 1½ msk strösocker
  • 1/4 hönsbuljongtärning
  • 2 msk vatten
  • 1 tsk potatismjöl + 2 tsk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.