Fiskburgare med vitlöks- och persiljeaioli, picklad rödlök och vattenkrasse
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g bergtungafilé
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg
  • 1-2 dl vispgrädde
  • 2-3 msk panko ströbröd
  •  
  • Picklad rödlök
  • 2 rödlökar
  • ½ dl ättikssprit
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  •  
  • Rostad vitlöks- och persiljeaioli
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 äggula
  • 1 dl plockad persilja
  • 1-2 tsk pressad citron
  • 1 dl neutral rapsolja
  • Salt
  •  
  • Tillbehör
  • 50 g vattenkrasse
  • 4 hamburgerbröd
  • gärna bakade på briochedeg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.