Fisk- och räkgryta med dragonaioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1 fänkål
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk olivolja
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 1 kapsel kycklingfond
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 lagerblad
  • 3 morötter
  • 1/2 purjolök
  • 200 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 600 g färsk vit fisk t ex sej
  • salt, vitpeppar
  • 500 g oskalade räkor
  • 1/2 röd spansk chilifrukt
  • 1/2 tsk torkad dragon
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • salt
  • räkor
  • dill
  • bröd eller kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.