Skiva fiskfilén, lägg i formoch strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Slå det över fisken. Svärfar och jag tog bröd för att suga upp det sista av såsen i gratängformen
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås ochärtorstod på menyn. Fisken. Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismosetmotblomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommandegodoch enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Skär fisken i lite lagomstora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. skölj fänkål ochpurjolökenoch skiva ned, lägg allt i en smordungsform,krydda med salt och peppar
Som den här varianten av flygande Jakob, där kycklingen är utbytt motfisk. Till vardags uppskattar jag verkligen recept som är enkla och går snabbt att tillaga men för det inte kännas alldagliga och tråkiga
Skölj ochtorka av fisken, lägg i en ugnsform. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.