Servera fiskenmed kokt potatisoch ärtor. Salta och peppra fiskfiléernalite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök ochtimjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot ochcitronskal. Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har
Lägg fiskeni en ungsform med salt och peppar med tomater imittenoch häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även litefiskkrydda
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisenmeduniversal grönsaksskalare Skivapotatisenoch lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör iMicroni 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 4 potatisar. 2 fiskfileér
Fiskmed romsås är en höjdare. IngredienserFisk av valfri sort, beräknad för rätt antal personer. Lyxigt det med, men oj vad fint det ska blimed de där första små späda potatisarna
Hittade ett fiskrecepti en tidning som jag ville laga men hade inte rätt ingredienser hemma så jag använde det som inspirationiställetoch freestylade sedan ihop den här lilla gratängen
En jättetrevligmiddagoch kväll blev det där vi bjöds på marineradgrilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsåsoch en fräsch grönsallad med mangold, grön paprikaochharicot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.