Med grädde, vittvin, olika sorters fisk och grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Gratineradfiskfilé med räkor och ris. Krydda filéerna och slå sedan den varma såsen över. Lägg en fiskfilé per person (jag tog frysta pangiusfiléer) i en smord ugnsfast form
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Som den här varianten av flygande Jakob, där kycklingen är utbytt mot fisk. Till vardags uppskattar jag verkligen recept som är enkla och går snabbt att tillaga men för det inte kännas alldagliga och tråkiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.