Det här var rätt två i Linas Matkasse och det var smidigt och enkelt och ingen fritering för denna utan fisken stektes i olja och potatisen tillagades i ugnen i tunna skivor
Fish n’ chips är ju så gott, speciellt att äta med händerna och doppa i sås. Fisken blir extra krispig med panko, som är ett asiatiskt ströbröd som är lite större än vår traditionella ströbröd
Pensla det med ett tunt lager olja. Men just nu har jag precis lagt barnen, så jag ska kolla så att de har somnat helt innan jag börjar röja=) Men först ska jag nog ta mig ett par chips som jag har gjort idag=)
Har varit på landet mina första semesterdagar för vad får en inte att varva ner mera än om inte en stuga utan tv mitt i den sörmländsk skogen och med endast en radio att tillgå
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Och blogginlägget blev visst lika enkelt kort det med. Jag valde att servera snittarna tillsammans med en liten dippsås på gurka och wasabi vilket passade väldigt bra till
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.