Fish fingers med myntakryddad ärtpuré
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Ägg
  • 2 dl Panko
  • 1 dl Vetemjöl
  • 2 tsk Paprikakrydda
  • 1 tsk Salt Fint
  • 4 krm Svartpeppar Malen
  • 600 g Torskfilé
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 400 g Gröna Ärtor
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 3 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 700 g Potatis Fast
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 st Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.