Fira våren med sparris, nässlor och rabarber!
Festkokerskan's Blog
Festkokerskan's Blog
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 kilo till
  • 2 msk smör i en kastrull, låt
  • 1 hackad gul lök och
  • 1 vitlöksklyfta svettas i smöret
  • 1 msk mjöl och späd med
  • 1 l grönsaksfond
  • 15 cm skuren purjo och låt koka i ca
  • 15 minuter utan lock
  • 175 gr Sm
  • 150 gr smör
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl socker
  • 1/2 dl sirap
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.