"Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda", enligt Santa Maria, som med dettavill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
”Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda”, enligt Santa Maria, som med dettavill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Jag var ju sugen på karibisk mat, så detska jag försöka få till. Så idag firar vi stort med släkten och så blir det discobowling med kompisarna på söndag
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad viska fylla dagen med
Utstickare i all ära, men det roligaste med tårtdekoration är ändå att modellera på fri hand. Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på
Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
På bloggen finns det massor av bra tips på olika mellanmål som du snabbt fixar själv, men vissa saker kan man inte förvara i väskan en hel dag i väntan på träning eller hunger eller passar helt enkelt inte att äta på språng och då är det bra med färdiga alternativ
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Till den andra hälften tillsätter ni en halv flaska mousserande vin, och er Crème Ninon är färdig. Då rätten ska intas, tar Du ut det äpplet ur frysen och river
Tomaterna ska vara helt mjuka och ha. Fördela vitlök, örter, honung, salt och peppar över tomaterna. Om man vill kan man passera allt genom en sil för en riktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.