)God vinigrett. Jättegod vegetarisk paj1 paj ca 4 persPajdeg. 150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt tillsmidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta ilite mer tillfin deg, ställ in 30 mini kylen. Förgrädda 7 min på 200 grader. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel. 1 fin hackad rödlök1 msk fryst persilja (½ dl färsk persilja)Salt o pepparBlanda allt o slå över pajskalet, ini 30 mini ugnen, låt svalna i 10 min. 1 msk Olivolja1 msk Vinäger1 tsk SenapSalladskrydda 1 paj ca 4 pers
Blanda ikeso å kanel. Vispa grädden ej för hårt. Låt stå i kylen. Servera med bär eller mandarinklyftor. 100 g keso. 1 dl vispgrädde. 1⁄3 tesked vaniljpulver. 20 g färska hallon eller andra röda bär (valfritt)
Detta receptet kommer härifrån. Â Egentligen höll jag på att slänga degen i soporna förut. jag sabbade allt när jag lade i den rivna moroten för jag glömde av att den skulle vara rumstempererad
Nu var det ett tag sedan jag gav er ett frukostrecept och alla vet ju att frukost är det viktigaste målet på hela dagen, så vad passar då bättre än att slänga ihop en supergod keso on the go med en fruktig touch
Mixa ägg, keso, fiberhusk med stavmixer. Ingredienser. Topping. Instruktioner. Bred toppingen på våfflorna och lägg ihop och grädda i våffeljärnet tills osten smält
Blanda sedan med keson och vaniljpulvret. Idag slog jag till på en frukost som tar lite längre tid att förbereda, men enkel ändå, riktigt gott blev det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.