250 g Keso cottage cheese. Smula jästen i en bunke, häll över vattnet och rör tills jästen löser sig. Tillsätt morot, cottage cheese, salt, smör- och rapsolja och det mesta av mjölet
Nu har jag hittat på ett glutenfritt morotsbröd som stillar mitt begär. På den tiden då jag inte åt glutenfritt så var morotsrutor det godaste brödet jag visste
Igår till middag blev det kesoplättar med grädde och blåbär. Kesoplättar för 1 person125 gr Keso1 ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person. 125 gr Keso
Sätt ugnen på 200 grader. Smula ner jästen i en degbunke. Häll över honungen och låt jästen smälta. Värm under tiden vattnet till ca 37 grader (fingervarmt) och häll över jästhonungen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.