Tillsätt tranbär, pekannötter och smula över osten. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek brysselkålen några minuter under omrörning så att den får lite färg och blir lite krispig på ytan
Smörj en brödform med lite rapsolja och lägg ner degen där. Välj vad du vill smaksätta med. Strö över linfrö, solroskärnor och dinkelpuffar eller annat gott du har hemma
Smörj en brödform med lite rapsolja och lägg ner degen där. Välj vad du vill smaksätta med. Strö över linfrö, solroskärnor och dinkelpuffar eller annat gott du har hemma
Börja med att hacka vita chokladen ochtranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen ochtranbären
Genom att till största del göra glutenfria val och begränsa socker och istället fokusera på ”whole food” och att äta allsidigt med grunden i kyckling, fågel, fisk, ägg, grönsaker i alla färger, lite nötter, hellre frukt än socker etc så mår jag mitt bästa jag
Vid avsaknad av syra så använd bakpulver som är en blandning av bikarbonat och syra som automatiskt ger den jäsningseffekten när de reagerar med varandra
En saftig mör stek med smak av örter och vitlök på en bädd av brysselkål som trivs jätte bra tillsammans med salt krispig bacon, mild lök och syrliga tranbär
Blanda ned tranbären tillsammans med valnötterna. Strö lite mjöl på brödet då det jäst klart och snitta med en mycket vass kniv eller rakblad ränder över brödet
Det blev kakor medtranbär, hasselnöt, choklad och stött kardemumma. Häll i vaniljpulver, ägget och vispa med en ballongvisp ihop allt så det blir lite lätt och fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.