Häll upp i serveringsglas och toppa med exempelvis kokos, kaneloch ett par lingon. Gjorde med havregryn och vanlig mjölk en dag och utan havregryn med kokosmjölk nästa dag
Jag älskar havregrynsgröt medkanelochlingon, så detta blir liksom den perfekta kombon för mig då jag får alla dom ljuvliga smakerna fast i en härlig smoothieform
Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl. ½ dl olja - kokosolja blev det den här gången, men det går bra med raps, hampa, avocado- eller mandelolja
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Jag bestämde mig alltså för att försöka baka ett eget glutenfritt hårt bröd med bara äkta, naturliga ingredienser
Pensla sedan bullar med lite vatten (för att de ska få en fin yta) och strö lite rågkross på toppen. Så jag tänkte dela med mig av mitt favoritrecept på frallor
Riv potatisen grovt. Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.