Fördela urkärnade plommon och skivade fikon över, och ringla över balsamico eller honung. I lördags festade maken och jag loss på den här läckra glutenfria pizzan med plommon från trädgården, samt med lite annat smått och gott från affären
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Fäst med tandpetare. Vira en bit skinka runt. Lägg upp på fat och garnera med basilika. 4 st färska fikon. 1100 g kallrökt skinka, skivad. Skär varje fikon i 4 klyftor och lägg en bit gorgonzola på varje
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.