Idag får du deras recept i två alternativ, dels för dig som äter mjölkfritt à la Paleo och dels för dig som föredrar smör och grädde isemlorna, det är bara att välja
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. y. a. k. o. m. e. n. t. r. L. d. A. s. 1. 5. f. b. u. ,. 2. 0. |. #. Ä. l. c. ). K. g. &. v. å. M. 4. H. j. p. ä. h. ". T. G. D. F. ö. P. C. 3. B. z. J. S. ) m
Eftersom minenergi måste ta vägen någonstans har jag idag gjort om miljontalshemsidor (nja kanske inte så många men en hel del – så ser du massa ny design på sidor du kikarin på ibland, kan det vara så att jag variti farten)
Twitter. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök. Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligtförpackningen). Smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lite mer fond. Avsluta med att vända i pasta och basilikablad och servera i soppskålar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.