N. y. a. k. o. m. e. n. t. r. L. i. d. A. s. 1. 5. f. b. u. ,. 2. 0. |. #. Ä. l. c. ). K. g. &. v. å. M. 4. H. j. p. ä. h. ". T. G. D. F. ö. P. C. 3. B. z. J. S. ) m
Vi gjorde vår wienersemla genom att köpt smördeg i affären (OBS kolla så att den verkligen innehåller smör), gräddade den och fylld den med Dulce de leche blandat med mandelmassa
Nu är det snart dags för fettisdagen, närmare bestämt den 9 februari och vad passar då bättre än en hemmagjord semla. Låt jäsa på plåt med bakplåtspapper i ca 30 min. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 10 min
Vispa samman äggulorna med lite mjölk och pensla bullarna försiktigt med blandningen. Mosa inkråmet med elvisp eller i matberedare tillsammans med mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.