Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Med risk för att bli tjatig nu, men om ni inte testat denna är det verkligen ett måste. Servera med lättvispad grädde ( ev lite extra mandelmassa om så önskas) och mandelflan
Varför har jag så mycket tid att baka eftersom jag har fyra barn som är lite allihopa och jag säger att jag kan fixa min tid haha och mina barn är inte med mig hela tiden eller hur
Traditionellt ska det väl ätas sillfrukost eller sillunch, och någon kanske t o m vågar sig på att ta fram grillen ur gömmorna, men jag tycker det passar bra att bjuda på en vårligt grön spenatsoppa med pocherade vaktelägg
Nu välkommnar vi istället våren och som så ofta förr kommer den medFettisdagen. Hellst skulle jag nog velat tillbringa den i ett längskidspår tillsammans med en ryggsäck fylld med varm choklad i termos, kanelbullar och en apelsin
Arkiv Välj månad oktober 2014 september 2014 augusti 2014 juli 2014 juni 2014 maj 2014 april 2014 mars 2014 februari 2014 januari 2014 december 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 augusti 2013 juli 2013 juni 2013 maj 2013 april 2013 mars 2013 februari 2013 januari 2013 december 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 2014 se. 2014 j. 2014 ma. 2014 mars. 2014 d
Fira Sverige med marängtårta. Idag har vi firat med marängtårta, så enkelt och gott. Tillsätt hallon och kör sönder bären med elvispen tills grädden är lagom fast
Vispa ägg och grädde, smaka av med salt och peppar. Själv har jag varit väldigt försiktig med ostar som luktar men börjar nu inse att där innanför skalen kan det finnas något riktigt gott
Jaja… Medan degen jäser i köket sitter jag och jäser på balkongen. ) Spåkulan säger att vi spenderar kvällen på balkongen med god mat och några kalla öl eller cider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.