Fetaostfyllda kalvfärsbiffar med timjanrostad potatis och grönpepparsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Biffarna
  • 500 g kalvfärs
  • 1 dl havregryn
  • 4 tsk potatismjöl
  • 1 dl  mjölk
  • 2 msk  kalvfond
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 100 g fetaost
  • Persiljaknippe
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • Smör
  •  
  • Grönpepparsås
  • 1 liten gul lök
  • Smör
  • 3 dl  vatten
  • 2 dl  grädde
  • 2 msk  kalvfond
  • 1 dl Cognac
  • 1 dl Sambuca
  • 2 msk  brun maizenaredning
  • 5 msk  torkad grönpeppar
  • krossad
  • Timjanrostad potatis.
  • 4 bakpotatisar
  • En kruka timjan
  • Olivolja
  • Havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.