Tomat och fetaomelett i ugn Tomat och feta-omelett i ugn(2 pers). 6 ekologiska ägg. 1 skvätt vatten. 2 msk smör eller kokosfett. Körsbärstomater Cecilia Folkesson
Fetaomelett med bönsallad Skiva purjolöken tunt och låt 2/3 av den fräsa 5 minuter i oljan i stekpanna. Vispa upp äggen med vatten eller grädde, salt och peppar Ica kuriren
Tomat- och fetaomelett – 375/265 kcal Ingredienser – 2 portioner. 4 ägg. 4 msk vatten. salt, peppar och strimlad basilika. 1 msk rapsolja. 75 g fetaost, max 25 % Deffmat
- Recept På Dietmat / Smalmat Tomat- och fetaomelett. 2 portioner. 375 kcal/portion. Måndag. Ingredienser. 4 ägg. 4 msk vatten. salt, peppar och strimlad basilika Syrrantheyclearly
Fetaomelett med stuvade bönor Ansa och koka bönorna nätt mjuka, 5–7 minuter, i saltat vatten (1 tesked salt per halvliter vätska), låt rinna av Ica kuriren
Kasslergratäng med broccoli Frida gjorde en himmelsk pizza häromdagen (som egentligen skulle frysas in och ha som snabbmat men den hann liksom aldrig till frysen) och mamma bjöd på chorizo och fetaomelett innan jag "felade" i tisdags, gott chiliconkarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.