Bara till att blanda ihopmatlagningsgrädde med tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskaloch krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomateroch spenat
Hacka tomaternaoch rör ihop dem med fetaosten och grädden. God ochsaftig smak som passar perfekt till en litelyxigarevardagsmiddag eller varför inte en bjudning på helgen
4 port Falukorv iugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 2st tomater
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Slå över de krossade tomaterna. Man skulle kunna tro att jag fått någon sorts ät-slash-skriv-störningoch helt enkelt slutat att laga mat ochskriva om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.