Det finns många fiskar som är lämpade att grilla precis som de är men så finns de dem som inte riktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs i innan den hamnar på grillen
Har ni kvar grillvädret. Det har inte vi. Oj så det har blåst i dag och fortfarande blåser och temperaturen har sjunkit rejält så nu känns det inte som sommar nå mer
Lagade en riktigt smarrig rätt härom dagen, nästan det godaste jag lagat sa Robban. Blev faktiskt riktigt nöjd själv – järparna blev väldans smakrika och saftiga
Paketen kan bli ett fint tillbehör till annat grillat om man så vill. Kan tillägga att endast Berra äter upp jalapeñosarna, men de är goda att ha med som smaksättning i alla paket
Ta upp kycklingfiléerna och sära skivorna. Mosa osttärningarna med en gaffel. Klicka lite ostfyllning på varje kycklingskiva, lägg på ett salviablad och rulla samman
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt till middag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihop foliepaket av den
Ännu en dag i solen och värmens tecken. Jag har tagit det lugnt hemma på altan förutom en sväng till Kvantum för att fylla på med lite frukt och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.