Rulla ut smördegen på sitt papper på en plåt. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Skär annat kött imindrebitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha isin gryta)
Rulla ut smördegsbottnarna och skär varje i sex fyrkanter. Fukta kanterna på smördegen med vatten. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkvällbilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Tjingeling. I helgen fick jag ett riktigt sug efter att baka. Det hör förvissointetillovanligheterna men det brukar sluta i nån muffinsvariant, småkakor eller någon kladdkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.